SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

VUSE ePod Pro Device

VUSE ePod Pro Device

Vuse ePod Pro is de elektronische sigaret van de nieuwe generatie. Werkt op vervangbare Pro PODS in verschillende smaken en nicotineniveaus.

Deze ergonomische vape geeft een discrete en geluidloze hijs. Met een puff-activated systeem en all-day battery life is dit een apparaat dat je altijd in je buurt houdt.

- Compact design
- Intense smaak
- Volle damp
- Automatische hijs

ePod Device komt met:
1 x ePod-apparaat
1 x USB-oplaadkabel
1 x ePod-gebruikersgids 

Prijs: €14,99

JUSTFOG Q16 Pro Kit

JUSTFOG Q16 Pro Kit

Zeer compacte e-sigaret van Justfog met regelbare batterij van 900mAh. De Justfog Q16 Pro verdamper heeft een tankinhoud van 2ml met top fill systeem en beschikt over een regelbare airflow. Kortom een klein, makkelijk te bedienen e-sigaret voor de startende damper.

 

Prijs: €40,95

JUSTFOG Organic Cotton Coils

JUSTFOG Organic Cotton Coils

Organic Cotton coils van Justfog, verpakt per 5 stuks.

Top kwaliteit coils voor de Justfog Q 16 Pro.

Verkrijgbaar in 1,2 ohm en 1,6 ohm.Prijs: €9,95

JUSTFOG Q16 Pro Tank

JUSTFOG Q16 Pro Tank

De Q16 Pro Tank van Justfog is een 'top-fill' tank met een instelbare luchttoevoer. De tank heeft een maximum inhoud van 1,9ml en is compatibel met de Organic Cotton Coils van Justfog. Deze zijn beschikbaar in verschillende weerstanden.

In de doos:

1 x Q16 Pro Tank
1 x 1.6ohm OCC Coil
1 x Handleiding

Prijs: €11,95

VAPORESSO XROS 3 Mini Pod Kit

VAPORESSO XROS 3 Mini Pod Kit

De XROS 3 Mini Pod Kit van Vaporesso heeft een maximum capaciteit van 2ml en heeft een interne batterij van 1000mAh.

XROS 3 Mini

De XROS 3 werkt op een interne 1000mAh batterij en is compatibel met alle XROS Replacement pods, deze zijn beschikbaar in verschillende weerstanden. Deze pod kit heeft een maximum capaciteit van 2ml en kan tot een maximum van 20W produceren. Het toestel werkt door op de vuurknop te drukken, door zijn ingebouwde wattage detector, wordt automatisch de juiste wattage gekozen. Zo hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken dat het toestel meer verdampt dan nodig is. Ook beschikt dit toestel over een Pulse Mode, dit betekent dat u meer smaak krijgt door iets meer power te geven.

In de doos:

1 x XROS 3 Mini
1 x XROS Replacement Pod
1 x Type-C Oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €24,99

VAPORESSO XROS Replacement Pods

VAPORESSO XROS Replacement Pods
XROS Replacement Pods

Deze Replacement Pods zijn beschikbaar in 3 verschillende weerstanden. Zo heeft u de keuze tussen: 0.60Ω, 0.80Ω en 1.00Ω. Ideaal voor MTL als DL gebruik. De pod kan u aan de bovenkant vullen. Deze pods zijn verpakt per 4 in een doosje.

Prijs: €13,95

VAPORESSO Luxe Q Kit

VAPORESSO Luxe Q Kit

De Luxe Q Kit van Vaporesso is een pod kit met een ingebouwde batterij die een capaciteit van 1000mAh heeft. Het toestel maakt gebruik van de Luxe Q Pods.

De kit bestaat uit de Luxe Q en de Luxe Q Pod. Het toestel heeft een ingebouwde batterij die een capaciteit van 1000mAh heeft. Door zijn klein en licht ontwerp ligt de Luxe Q dus ideaal in de hand. Het toestel werkt met een 'Automatic Draw'. Zo hoeft u dus niet speciaal een vuurknop in te drukken om de kunnen vapen.

De Luxe Q pod heeft een maximum inhoud van 2ml. Door zijn voor geïnstalleerde coils, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het vervangen van uw coils. Zo kan u dus een nieuwe pod installeren wanneer uw oude coil opgebruikt is. De pods zijn beschikbaar in 2 verschillende weerstanden. Zo heeft u de keuze uit de 0.8ohm pod en de 1.2ohm pod.

In de doos:

1 x Luxe Q mod
1 x Luxe Q 0.8ohm pod
1 x Luxe Q 1.2ohm pod
1 x Type-C oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €26,95

VAPORESSO Luxe Q Replacement Pod

VAPORESSO  Luxe Q Replacement Pod

De Luxe Q Pods van Vaporesso zijn pods met een voor geïnstalleerde coil die beschikbaar is in verschillende weerstanden.

De Luxe Q Pods hebben een maximum inhoud van 2 ml en hebben voor geïnstalleerde coils. Zo kan u dus wanneer de oude coil opgebruikt is de hele pod vervangen. U heeft de keuze uit een pod met een 0.8ohm coil of een 1.2ohm coil. De pod is hervulbaar aan de bovenkant. U kan het mondstuk losklikken en de pod daar bijvullen. Dit voorkomt dat de pod aan de onderkant e-liquid kan verliezen.

De pods zijn per 4 verpakt in een doosje.

Prijs: €15,95

VOOPOO Vinci SE Pod kit

VOOPOO Vinci SE Pod kit

De Vinci SE Pod Kit van Voopoo heeft een interne 900mAh batterij en kan tot 15W produceren.

Deze pod kit heeft een interne 900mAh batterij en kan een maximum wattage van 15W produceren. De Vinci SE is ideaal voor te beginnen met MTL vaping. Door zijn compact formaat is de Vinci SE ideaal voor beginnende vapers of als toestel voor onderweg. De pod kit heeft een anti lek design, hierdoor is de kans op lekken dus minimaal.

De Vinci V2 Replacement pods hebben in een maximum inhoud van 2ml. Deze nieuwe pods kunnen langs de bovenkant gevuld worden. Zo wordt er voorkomen dat er liquid onderaan de pod kan lekken. De Vinci V2 Replacement pods zijn beschikbaar in 2 verschillende weerstanden: 0.80ohm en 1.20ohm.

In de doos:

1 x VInci SE Pod Kit
1 x Vinci V2 Replacement Pod (0.80Ω)
1 x Type-C oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €21,95

VOOPOO Vinci V2 Replacement Pod

VOOPOO Vinci V2 Replacement Pod

De Vinci V2 Replacement pods hebben in een maximum inhoud van 2 ml. Deze pods zijn compatibel met de Vinci SE. Deze nieuwe pods kunnen langs de bovenkant gevuld worden. Zo wordt er voorkomen dat er liquid onderaan de pod kan lekken. De Vinci V2 Replacement pods zijn beschikbaar in 0.80 ohm.

Deze pods zijn verpakt per 3 in een doosje.

Prijs: €12,95

VAPORESSO Luxe X Pod Kit

VAPORESSO Luxe X Pod Kit

De Luxe X Pod Kit van Vaporesso is een pod kit met een ingebouwde 1400mAh batterij en maakt gebruik van de nieuwe Luxe X Pods.

Luxe X Pod Kit

Deze pod kit heeft een krachtige 1400mAh batterij en kan een maximum wattage van 40W produceren. Door het gebruik van 3 handige LED lichtjes, wordt het batterij niveau duidelijk aangegeven. Door zijn klein formaat ligt de Luxe X comfortabel in de hand. Deze pod kit is beschikbaar in verschillende kleuren.

In de doos:

1 x Luxe X Pod Kit
1 x Luxe X Replacement Pod 0.40Ω
1 x Luxe X Replacement Pod 0.80Ω
1 x Type-C Oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €44,95

VAPORESSO Luxe X Replacement Pod

VAPORESSO Luxe X Replacement Pod

De Luxe X Replacement pods voor de Luxe X Pod Kit van Vaporesso

Luxe X Replacement Pod

De Replacement pods zijn beschikbaar in 3 verschillende weerstanden. Zo heeft u de keuze tussen de 0.40Ω pod, 0.60Ω pod en de 0.80Ω pod. Deze pods kunnen eenvoudig vervangen worden van zodra de coil opgebruikt is.

Deze pods zijn per 2 verpakt per doosje.

Prijs: €8,95

VAPORESSO Luxe Q2 Pod Kit

VAPORESSO Luxe Q2 Pod Kit

De Luxe Q2 SE Pod Kit van Vaporesso heeft een ingebouwde 1000mAh batterij en kan een maximum van 25W produceren.

Luxe Q2 SE Pod Kit

Deze pod kit heeft een interne batterij van 1000mAh en kan daardoor maximum 25W produceren. Door zijn luxueuze afwerking, is het toestel niet alleen praktisch maar ook prachtig afgewerkt. Met zijn 2A snel oplaad platform, is het toestel al op 30 minuten volledig opgeladen.

In de doos:

1 x Luxe Q2 
1 x Luxe Q Pod
1 x Handleiding
1 x Type-c oplaadkabel

Prijs: €34,95

ASPIRE PockeX AIO Kit

ASPIRE PockeX AIO Kit

De Aspire PockeX AIO kit is een All-In-One device en is volledig conform de Europese normen en richtlijnen ontworpen. Deze e-sigaret is lekvrij, kindveilig en heeft 2ml inhoud.

Het apparaat bestaat uit een 1500mAh batterij met een afneembare tank-sleeve en werkt het best met Aspire (PockeX) coils van Aspire met een weerstand van 0.6Ω. Deze kit geeft een goede smaak- en dampproductie in een strak design.

Prijs: €34,95

ASPIRE PockeX coils

ASPIRE PockeX coils

Deze coils zijn geschikt om te gebruiken met de Aspire PockeX AIO. Er zijn 2 varianten: 0.6 ohm en 1.2 ohm.

Prijs: €17,95