SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

VUSE ePod

VUSE ePod

Vuse ePod is de elektronische sigaret van de nieuwe generatie. Werkt op vervangbare Nic Salt PODS in verschillende smaken en nicotineniveaus.

Prijs: €14,99

JUSTFOG Q16 kit

JUSTFOG Q16 kit

Zeer compacte e-sigaret van Justfog met regelbare batterij van 900mAh. De Justfog Q16 verdamper heeft een tankinhoud van 2ml en beschikt over een regelbare airflow. Kortom een klein, makkelijk te bedienen e-sigaret voor de startende damper.

 

 

Prijs: €23,95

JUSTFOG Organic Cotton coils

JUSTFOG Organic Cotton coils

Organic Cotton coils van Justfog, verpakt per 5 stuks.

Top kwaliteit coils voor de Justfog Q 16.

Verkrijgbaar in 1,2 ohm en 1,6 ohm.Prijs: €9,95

JUSTFOG clearomizer Q16

JUSTFOG clearomizer Q16

Clearomizer voor de Justfog Q16 elektronische sigaret.

De Q16 Tank van Justfog heeft een inhoud van 1,8ml en is compatibel met de Organic Cotton Coils van Justfog. Deze tank is geschikt voor de Q16 Kit. 

In de doos:

1 x Q16 Tank
1 x OCC Coil 1.6ohm
1 x Handleiding

Prijs: €9,50

UPENDS UpOX Startset

UPENDS UpOX Startset

Upends UpOX pod e-sigaret met ingebouwde 400mAh batterij en een 2ML hervulbare POD met ingebouwde 1.2ohm coil. Snel binnen 30 minuten te laden met USB-C aansluiting.

Prijs: €13,95

VAPORESSO luxe Q kit

VAPORESSO luxe Q kit

De Luxe Q Kit van Vaporesso is een pod kit met een ingebouwde batterij die een capaciteit van 1000mAh heeft. Het toestel maakt gebruik van de Luxe Q Pods.

De kit bestaat uit de Luxe Q en de Luxe Q Pod. Het toestel heeft een ingebouwde batterij die een capaciteit van 1000mAh heeft. Door zijn klein en licht ontwerp ligt de Luxe Q dus ideaal in de hand. Het toestel werkt met een 'Automatic Draw'. Zo hoeft u dus niet speciaal een vuurknop in te drukken om de kunnen vapen.

De Luxe Q pod heeft een maximum inhoud van 2ml. Door zijn voor geïnstalleerde coils, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het vervangen van uw coils. Zo kan u dus een nieuwe pod installeren wanneer uw oude coil opgebruikt is. De pods zijn beschikbaar in 2 verschillende weerstanden. Zo heeft u de keuze uit de 0.8ohm pod en de 1.2ohm pod.

In de doos:

1 x Luxe Q mod
1 x Luxe Q 0.8ohm pod
1 x Luxe Q 1.2ohm pod
1 x Type-C oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €26,95

VAPORESSO Luxe Q Replacement Pod

VAPORESSO  Luxe Q Replacement Pod

De Luxe Q Pods van Vaporesso zijn pods met een voor geïnstalleerde coil die beschikbaar is in verschillende weerstanden.

De Luxe Q Pods hebben een maximum inhoud van 2 ml en hebben voor geïnstalleerde coils. Zo kan u dus wanneer de oude coil opgebruikt is de hele pod vervangen. U heeft de keuze uit een pod met een 0.8ohm coil of een 1.2ohm coil. De pod is hervulbaar aan de bovenkant. U kan het mondstuk losklikken en de pod daar bijvullen. Dit voorkomt dat de pod aan de onderkant e-liquid kan verliezen.

De pods zijn per 2 verpakt in een doosje.

Prijs: €7,95

VOOPOO Vinci SE Pod kit

VOOPOO Vinci SE Pod kit

De Vinci SE Pod Kit van Voopoo heeft een interne 900mAh batterij en kan tot 15W produceren.

Deze pod kit heeft een interne 900mAh batterij en kan een maximum wattage van 15W produceren. De Vinci SE is ideaal voor te beginnen met MTL vaping. Door zijn compact formaat is de Vinci SE ideaal voor beginnende vapers of als toestel voor onderweg. De pod kit heeft een anti lek design, hierdoor is de kans op lekken dus minimaal.

De Vinci V2 Replacement pods hebben in een maximum inhoud van 2ml. Deze nieuwe pods kunnen langs de bovenkant gevuld worden. Zo wordt er voorkomen dat er liquid onderaan de pod kan lekken. De Vinci V2 Replacement pods zijn beschikbaar in 2 verschillende weerstanden: 0.80ohm en 1.20ohm.

In de doos:

1 x VInci SE Pod Kit
1 x Vinci V2 Replacement Pod (0.80Ω)
1 x Type-C oplaadkabel
1 x Handleiding

Prijs: €21,95

VOOPOO Vinci V2 Replacement Pod

VOOPOO Vinci V2 Replacement Pod

De Vinci V2 Replacement pods hebben in een maximum inhoud van 2 ml. Deze pods zijn compatibel met de Vinci SE. Deze nieuwe pods kunnen langs de bovenkant gevuld worden. Zo wordt er voorkomen dat er liquid onderaan de pod kan lekken. De Vinci V2 Replacement pods zijn beschikbaar in 0.80 ohm.

Deze pods zijn verpakt per 3 in een doosje.

Prijs: €12,95