SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

shag
Vochtigere tabak voor te draaien met bijhorende vloei. Belgische shag prijzen zijn extra voordelig. Door de kolom “prijs per kg tabak” kan u eenvoudig de prijzen van verschillende merken met elkaar vergelijken.
sigaretten
Bij ons vindt u een uitgebreid gamma aan sigaretten. Van elk merk zijn er vaak meerdere formaten. Met onze kolom “prijs per 200 sigaretten” vindt u eenvoudig het goedkoopste formaat.
Potten en Emmers
Koop u favoriete tabak extra voordelig in grotere hoeveelheden en maak zelf goedkoop uw sigaretten. De prijzen kan u eenvoudig vergelijken met behulp van de kolom “prijs per kg tabak”.
Sigaren
Van de kleinere sigaartjes en cigarillo’s tot de grotere formaten corona en robusto. Tabakshoekje biedt een uitgebreid assortiment sigaren aan voor de echte levensgenieter.
Nicotine Pouches
Nicotine pouches zijn hét alternatief voor sigaretten! Het gebruik van nicotine pouches is namelijk onopvallend, rookvrij en tabaksvrij, maar voorziet je wel van de dosis nicotine waar jij behoefte aan hebt. Nicotine pouches zijn in onze Belgische winkel verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en smaken!
Vloei
Niet enkel de tabak maar ook de vloei die u gebruikt bepaalt de smaakbeleving van uw sigaret.
Hulzen
Wij hanteren extra scherpe prijzen voor alle hulzen. Goedkope hulzen kopen doet u dus best bij Tabakshoekje. Regelmatig hebben we extra promoties op hulzen verpakt per 1000 stuks.
Hulzenstopper
Van de bekende instapmodellen van Mascotte tot professionele handmatige hulzenstoppers van Top-O-Matic en populairste elektronische hulzenstopper, Power Matic II van Zorr.