SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

Klik hier voor ons volledig assortiment!

E-Liquids aan Belgische prijzen!

Bij het Tabakshoekje vindt u een groot assortiment aan E-liquids welke wij op onze website onderverdelen in 3 categorieën:

 1. tabak-smaken
 2. fruitsmaken
 3. diverse smaken.

We hebben voor ieders wat wils in ons assortiment. Mocht uw favoriete smaak van een bepaald merk dat we aanbieden toch niet tegenkomen op onze website, kunnen we het steeds voor u bestellen. U dient ze wel altijd af te halen in onze winkel, want net zoals bij tabakswaren, is het verzenden van E-liquids via de post in België verboden.

 

 


 

Millers

 

Het Tabakshoekje biedt een uitgebreid assortiment aan van de E-liquids van Millers Juice Silverline. Dit merk staat dan ook bekend om zijn fantastische smaakbeleving! Deze E-liquids hebben de verhouding 70%PG en 30%VG en zijn de ideale instap E-liquids voor elke beginnende damper, maar blijven ook elke ervaren damper bekoren. Millers Silverline typeert zich door het leveren van een uitzonderlijke hoge kwaliteit tegen een heel aantrekkelijk prijskaartje.


Millers is één van de toonaangevende E-liquid producenten in de Benelux, waarvan de productie volledig plaats vindt op Nederlandse bodem. Er wordt enkel gewerkt met ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit afkomstig uit eigen land. 

We voorzien in onze winkel een ruim assortiment aan smaken en nicotinegehaltes. Als u zeker wil zijn dat uw E-liquid voldoende op voorraad is, kan u mailen naar tabakshoekje@live.be of bellen naar 06/ 2921 34 78.

SMAKEN:

 • Aardbei
 • Ananas
 • Appel
 • Banaan
 • Bulls
 • Cappucino
 • Cassis
 • Chocolade
 • Cola            
 • Desert
 • Framboos
 • Fruitmix
 • Karamel
 • Kersen
 • Kiwi
 • Koffie
 • Kokos
 • Limonade
 • Mango
 • Menthol
 • Mint
 • Pepermunt
 • Perzik
 • RY4
 • Red Candy
 • Shag (rolling tobacco)
 • Sigaar
 • Tabak
 • Tobacco No1
 • USA Regular
 • Vanille
 • Watermeloen

 

Merk

Millers Juice silverline

Gemaakt in

Nederland

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0mg, 3mg, 6mg, 12 mg, 18 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

70%PG / 30%VG

 


 

BE Liquid 

 

Be Liquid is een zeer betaalbaar merk e-liquids, dat ondanks de lage instapprijs toch voldoet aan alle hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en verpakking.

We voorzien in onze winkel een ruim assortiment aan smaken en nicotinegehaltes. Als u zeker wil zijn dat uw E-liquid voldoende op voorraad is, kan u mailen naar tabakshoekje@live.be of bellen naar 06/ 2921 34 78.

SMAKEN:

 • M Tobacco
 • C Tobacco
 • Menthol
 • Ice Mint
 • Kers
 • Red Aster ( rode vruchten)
 • Pinkman
 • Heisenberg
 • Appel
 • Aardbei
 • Framboos
 • Fruit shake
 • Arlequin
 • Barbe-a-papa
 • Caramel Beurre Sale
 • Violette

 

Merk

BE Liquid

Gemaakt in

Frankrijk

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0 mg, 3mg, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

50%PG / 50%VG

 

 


Flavourtec 

Flavourtec is een betaalbare e-liquid welke voldoet aan de hoogste verpakking en e-liquid-vereisten. De liquids van Flavourtec worden geproduceerd in Europa en zijn sinds 2012 in heel Europa verkrijgbaar.

We voorzien in onze winkel een ruim assortiment aan smaken en nicotinegehaltes. Als u zeker wil zijn dat uw E-liquid voldoende op voorraad is, kan u mailen naar tabakshoekje@live.be of bellen naar 06/ 2921 34 78.

Smaken in ons assortiment:

 • Blueberry
 • Iced Blueberry
 • Iced Strawberry
 • Iced Sour Cherry
 • Iced Watermelon
 • Watermelon
 • Mojito
 • Peach
 • Passionfruit
 • Ice Vape
 • Exotic Fruits  

Merk

Flavourtec

Gemaakt in

Polen

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0mg, 3mg, 6mg, 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

70%PG / 30%VG

Vuse

 

De VUSE ePen3 en VUSE ePod , zijn compacte en krachtige gesloten systemen die een rijke damp en intense smaak produceren!

Een pod systeem is een compacte E-sigaret bestaande uit een pod gevuld met e-liquid die in een kleine batterij klikt. Het tabakshoekje voorziet een mooi gamma aan voorgevulde Pods! Vype Pods zijn beschikbaar in verschillende smaken en nicotine sterktes. Elke verpakking (6,95 euro) bevat 2 Pods met in totaal ongeveer 400 puffs aan e-liquid. 

We voorzien in onze winkel een ruim assortiment aan smaken en nicotinegehaltes. Als u zeker wil zijn dat uw E-liquid voldoende op voorraad is, kan u mailen naar tabakshoekje@live.be of bellen naar 06/ 2921 34 78.

ePod Nicsalt Pods smaken:

 • Blond Tobacco 
 • Chilled Mint
 • Creamy Mint
 • Garden Strawberry
 • Just Mango
 • Lemon Berry
 • Passionfruit Fields
 • Vanilla Medley 
 • Very Berry 

 


 

My Blu

In 2019 heeft Imerial Tobacco, bekend van o.a. JPS, Gauloises en Drum, My Blu geïntroduceerd in België en Nederland. Dit is een elektronische sigaret die werkt met zogenaamde pods (gevuld met 1,5 ml e-liquid). Dit zijn vullingen die op de batterij geklikt kunnen worden. Er kunnen 200 "puffs" mee geïnhaleerd worden. De pods zijn verkrijgbaar in 6 smaken. Het batterijvermogen is 350 mAh. Elke verpakking (6,95 euro) bevat 2 pods.

 

E-Smoke: een woordje uitleg

 

Elektrisch roken is een alternatief voor het traditionele roken, hierbij vindt er geen verbranding plaats maar uitsluitend verdamping van een vloeistof door verhitting. Deze vloeistoffen zijn vrij van teer en koolmonoxide.

Door middel van verhitting wordt er een speciale vloeistof, E-liquid, verdampt. Elektronisch roken kan met behulp van een elektrische sigaret. Deze bestaat uit een batterij, verdamper en een clearomizer. De clearomizer wordt gevuld met E-liquid. In deze clearomizer bevindt zich de verdamper die door een knopje op de batterij wordt geactiveerd en verhit. De E-liquid wordt hierdoor omgezet in damp, welke men vervolgens kan inhaleren.

Vapor vloeistof voor Elektronische sigaretten is verkrijgbaar in verschillende verhoudingen PG/VG. PG is de afkorting voor “Propyleen Glycol”, dit is een natuurlijke stof die zorgt voor hetzelfde gevoel in de keel als bij het roken van een sigaret, ook wel de keelhit genoemd. In de PG vloeistof worden eveneens de smaken van E-liquid opgenomen en omgezet in damp bij het elektronisch roken.

VG, eveneens een natuurlijke stof is de afkorting voor “Vegetable Glycerine”. Deze zwakt de keelhit iets af, zodat deze niet te sterk wordt en zorgt ervoor dat je e-sigaret een ronde volle damp produceert. Het is de combinatie van bovenstaande 2 stoffen die er voor zorgt dat de damp die uit de elektronische sigaret komt nauw aanleunt bij die van een sigaret maar dan zonder de schadelijke stoffen teer en koolstomonoxide. 

E-liquids zijn ook verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.
Deze zijn verdeeld over 5 niveaus en kunnen onderstaande overeenstemming vinden met sigaretten:

0mg: Nicotinevrij
3mg: zeer lichte sigaret
6mg: lichte sigaret, blonde shag
12mg: gewone sigaret, stevige shag
18mg: zwaardere sigaret, zwaardere shag


De overstap van gewone sigaretten naar dampen met een elektronische sigaret kan ook een hulpmiddel zijn om te stoppen met roken en uiteindelijk ook met dampen. Wanneer je wilt stoppen met roken door middel van de elektronische sigaret adviseren we beide producten niet naast elkaar te gebruiken en dus de gewone sigaretten links te laten liggen. Voor personen die pas overstappen is het belangrijk niet ineens voor de nicotinevrije variant te kiezen. Maar een E-liquid te kiezen die in overeenstemming is met uw rookgedrag. Onderstaande regels zijn niet bepalend, maar kunnen wel gebruikt worden als richtlijn voor het zoeken naar het juiste nicotinegehalte. Onze verkopers kunnen u bovendien mee helpen in het uitzoeken van een E-liquid die van smaak het dichtste aanleunt bij uw vertrouwde sigarettenmerk.

Een leuk weetje is, dat je de smaken en verschillende nicotinegehaltes ook met elkaar kan mengen. Dus wil je een vleugje vanille of menthol toevoegen aan je liquid met tabak smaak. 

In onze winkel vindt u ook een klein gamma aan elektronische sigaretten met bijhorende coils en clearomizers. Zoals u van ons gewoon bent, geven wij een fikse korting op de verkoopadviesprijs en zijn zowel de onderdelen als de elektronische sigaret bij ons een stuk goedkoper. 

Voordelen van pods tegenover E-liquids :

- Compact voor in broekzak of handtas
- Geen uitlopende E-liquid
- Geen E-Liquid meer verversen
- Geen coils nodig
- Volle damp
- Eenvoudig gebruik systeem