SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

Klik hier voor ons volledig assortiment!

E-Liquids aan Belgische prijzen!

Bij het Tabakshoekje vindt u een groot assortiment aan E-liquids welke wij op onze website onderverdelen in 3 categorieën:

 1. tabak-smaken
 2. fruitsmaken
 3. diverse smaken.

We hebben voor ieders wat wils in ons assortiment. Mocht uw favoriete smaak van een bepaald merk dat we aanbieden toch niet tegenkomen op onze website, kunnen we het steeds voor u bestellen. U dient ze wel altijd af te halen in onze winkel, want net zoals bij tabakswaren, is het verzenden van E-liquids via de post in België verboden.

 

Een woordje uitleg

 

Elektrisch roken is een alternatief voor het traditionele roken, hierbij vindt er geen verbranding plaats maar uitsluitend verdamping van een vloeistof door verhitting. Deze vloeistoffen zijn vrij van teer en koolmonoxide.

Door middel van verhitting wordt er een speciale vloeistof, E-liquid, verdampt. Elektronisch roken kan met behulp van een elektrische sigaret. Deze bestaat uit een batterij, verdamper en een clearomizer. De clearomizer wordt gevuld met E-liquid. In deze clearomizer bevindt zich de verdamper die door een knopje op de batterij wordt geactiveerd en verhit. De E-liquid wordt hierdoor omgezet in damp, welke men vervolgens kan inhaleren.

Vapor vloeistof voor Elektronische sigaretten is verkrijgbaar in verschillende verhoudingen PG/VG. PG is de afkorting voor “Propyleen Glycol”, dit is een natuurlijke stof die zorgt voor hetzelfde gevoel in de keel als bij het roken van een sigaret, ook wel de keelhit genoemd. In de PG vloeistof worden eveneens de smaken van E-liquid opgenomen en omgezet in damp bij het elektronisch roken.

VG, eveneens een natuurlijke stof is de afkorting voor “Vegetable Glycerine”. Deze zwakt de keelhit iets af, zodat deze niet te sterk wordt en zorgt ervoor dat je e-sigaret een ronde volle damp produceert. Het is de combinatie van bovenstaande 2 stoffen die er voor zorgt dat de damp die uit de elektronische sigaret komt nauw aanleunt bij die van een sigaret maar dan zonder de schadelijke stoffen teer en koolstomonoxide. 

E-liquids zijn ook verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.
Deze zijn verdeeld over 5 niveaus en kunnen onderstaande overeenstemming vinden met sigaretten:

 • 0mg: Nicotinevrij
 • 3mg: zeer lichte sigaret
 • 6mg: lichte sigaret, blonde shag
 • 12mg: gewone sigaret, stevige shag
 • 18mg: zwaardere sigaret, zwaardere shag

De overstap van gewone sigaretten naar dampen met een elektronische sigaret kan ook een hulpmiddel zijn om te stoppen met roken en uiteindelijk ook met dampen. Wanneer je wilt stoppen met roken door middel van de elektronische sigaret adviseren we beide producten niet naast elkaar te gebruiken en dus de gewone sigaretten links te laten liggen. Voor personen die pas overstappen is het belangrijk niet ineens voor de nicotinevrije variant te kiezen. Maar een E-liquid te kiezen die in overeenstemming is met uw rookgedrag. Onderstaande regels zijn niet bepalend, maar kunnen wel gebruikt worden als richtlijn voor het zoeken naar het juiste nicotinegehalte. Onze verkopers kunnen u bovendien mee helpen in het uitzoeken van een E-liquid die van smaak het dichtste aanleunt bij uw vertrouwde sigarettenmerk.

Een leuk weetje is, dat je de smaken en verschillende nicotinegehaltes ook met elkaar kan mengen. Dus wil je een vleugje vanille of menthol toevoegen aan je liquid met tabak smaak. 

In onze winkel vindt u ook een klein gamma aan elektronische sigaretten met bijhorende coils en clearomizers. Zoals u van ons gewoon bent, geven wij een fikse korting op de verkoopadviesprijs en zijn zowel de onderdelen als de elektronische sigaret bij ons een stuk goedkoper. 

 


 

makering

MILLERS

makering

 

Het Tabakshoekje biedt een uitgebreid assortiment aan van de E-liquids van Millers Juice Silverline. Dit merk staat dan ook bekend om zijn fantastische smaakbeleving! Deze E-liquids hebben de verhouding 70%PG en 30%VG en zijn de ideale instap E-liquids voor elke beginnende damper, maar blijven ook elke ervaren damper bekoren. Millers Silverline typeert zich door het leveren van een uitzonderlijke hoge kwaliteit tegen een heel aantrekkelijk prijskaartje.


Millers is één van de toonaangevende E-liquid producenten in de Benelux, waarvan de productie volledig plaats vindt op Nederlandse bodem. Er wordt enkel gewerkt met ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit afkomstig uit eigen land. Door zowel productie als research op eigen bodem te houden is er een constante kwaliteitscontrole en kan er perfecte afstemming gevonden worden bij de Nederlandse smaakbeleving. Millers wil pure kwaliteit leveren. De Millers Juice Silverline bevat 36 smaken e-liquid met een PG/VG verhouding van 70/30.

SMAKEN:

 1. Tabak: Tobacco, Desert, RY4, Rolling Tobacco, Tobacco nr. 1, USA regular, Cigar*, UK Regular*, Turkish Blend*
 2. Menthol: Menthol, Mint, UK Menthol*, USA Menthol*, Peppermint*
 3. Fruit: Strawberry, Raspberry, Fruit Mix, Green Apple, Watermelon, Pineapple*, Red Candy*, Lemonade*, Kiwi*, Cherry, Banana*, Cherry Cola*, Apple*
 4. Overige : Vanilla, Cappuccino, Bulls, Cola*, Coffee*, Caramel*, Chocolate*, Licorice*, Coconut*                                               * = beschikbaar op bestelling

 

Merk

Millers Juice silverline

Gemaakt in

Nederland

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0mg, 3mg*, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

70%PG / 30%VG

 


 

makering

BELIQUID

makering

 

BeLiquid is een zeer betaalbaar merk e-liquids, dat ondanks de lage instapprijs toch voldoet aan alle hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en verpakking.

 

SMAKEN:

 1. Tabak: M Tobacco, C Tobacco
 2. Menthol: Menthol, Ice Mint
 3. Fruit: Kers, Red Aster, Pinkman*, Heisenberg, Appel, Aardbei, Framboos*, Fruit Shake
 4. Overig: Arlequin, Barbe-a-papa, Caramel Beurre Sale, Violette, Cupcake*                                                                               * = beschikbaar op bestelling

 

Merk

BeLiquid

Gemaakt in

Europa

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0 mg*, 3mg, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10ml

Verhouding

50%PG / 50%VG

 

 


makering

VYPE

makering

 

We introduceren de nieuwe Vype ePen 3, een compact en krachtig gesloten systeem die een rijke damp en intense smaak produceert!

Een pod systeem is een compacte E-sigaret bestaande uit een pod gevuld met e-liquid die in een kleine batterij klikt. Het tabakshoekje voorziet een mooi gamma aan voorgevulde Pods te gebruiken met de Vype ePen 3! Vype ePen 3 Pods zijn beschikbaar in verschillende smaken en nicotine sterktes.

Er zijn 2 soorten E-liquids:

 1. Vype Essentials Pods
 2. Vype VPro Pods (op sterkte gebracht met nicotinezouten).

Elke verpakking bevat 2 Pods met in totaal ongeveer 400 puffs aan e-liquid.

 


makering

MY BLU

makering

 

In 2019 heeft Imerial Tobacco, bekend van o.a. JPS, Gauloises en Drum, My Blu geïntroduceerd in België en Nederland. Dit is een elektronische sigaret die werkt met zogenaamde pods (gevuld met 1,5 ml e-liquid). Dit zijn vullingen die op de batterij geklikt kunnen worden. Er kunnen 200 "pufs" mee geïnhaleerd worden. De pods zijn verkrijgbaar in 6 smaken. Het batterijvermogen is 350 mAh. Elke verpakking bevat 2 pods.

Voordelen van pods tegenover E-liquids :

- Compact voor in broekzak of handtas
- Geen uitlopende E-liquid
- Geen E-Liquid meer verversen
- Geen coils nodig
- Volle damp
- Eenvoudig gebruik systeem