SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

Klik hier voor ons volledig assortiment!

E-Liquids aan bodemprijzen!!

TOT 25% GOEDKOPER!

Na goedkoper roken, nu ook goedkoper dampen dankzij het tabakshoekje.

Bij het Tabakshoekje vindt u een groot assortiment aan E-liquids welke wij op onze website onderverdelen in 3 categorieën:

 1. tabak-smaken
 2. fruitsmaken
 3. diverse smaken.

De keuze aan smaken is als het ware oneindig, dus op basis van klantenbeoordelingen en heel veel research selecteerden wij voor u de beste smaken van de favoriete merken van de Nederlanders en Belgen. We hebben dus voor ieders wat wils in ons assortiment, en we breiden dit regelmatig uit met nieuwe smaaksensaties. Mocht uw favoriete smaak van een bepaald merk dat we aanbieden toch niet tegenkomen op onze website, kunnen we het steeds voor u bestellen. U dient ze wel altijd af te halen in onze winkel, want net zoals bij tabakswaren, is het verzenden van E-liquids via de post in België verboden.
Onthoud goed, liquids kopen bij het Tabakshoekje, dat loont, u doet er tot 25% voordeel mee!

 


 

makering Millers Juice

Millers Logo

Tabakshoekje is een officieel verdeelpunt van de E-liquids van Millers Juice. Dit merk staat dan ook bekend om zijn fantastische smaakbeleving!


Millers is één van de toonaangevende E-liquid producenten in de Benelux, waarvan de productie volledig plaats vindt op Nederlandse bodem. Er wordt enkel gewerkt met ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit afkomstig uit eigen land. Door zowel productie als research op eigen bodem te houden is er een constante kwaliteitscontrole en kan er perfecte afstemming gevonden worden bij de Nederlandse smaakbeleving. Millers wil pure kwaliteit leveren. De Millers Juice Silverline bevat 36 smaken e-liquid met een PG/VG verhouding van 70/30. De Millers Juice Chromeline bevat 10 smaken met een PG/VG verhouding van 50/50.

We zijn dan ook trots om Millers als huisleverancier van onze E-liquids aan u te mogen voorstellen:

Silverline

SMAKEN:

 1. Tabak: Tobacco, Desert, RY4, Rolling Tobacco, Tobacco nr. 1, USA regular, Cigar*, UK Regular*, Turkish Blend*
 2. Menthol: Menthol, Mint, UK Menthol*, USA Menthol*, Peppermint*
 3. Fruit: Strawberry, Raspberry, Fruit Mix, Green Apple, Watermelon, Pineapple*, Red Candy*, Lemonade*, Kiwi*, Cherry, Banana*, Cherry Cola*, Apple*
 4. Overige : Vanilla, Cappuccino, Bulls, Cola*, Coffee*, Caramel*, Chocolate*, Licorice*, Coconut*

 

Merk

Millers Juice silverline

Gemaakt in

Nederland

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0mg, 3mg*, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

70%PG / 30%VG

 

Chromeline

SMAKEN:

 1. Tabak: Classic M, Royal blend, Wild West
 2. Menthol: Cool Breeze
 3. Fruit: Shisha Lounge, Berry Blue, Red Passion
 4. Overige: Sunny Day, Hot Italian, Vanilla Dream*

 

Merk

Millers Juice chromeline

Gemaakt in

Nederland

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0 mg, 3mg, 6 mg  en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10 ml

Verhouding

50%PG / 50%VG

 

makering Flavourtec
American Stars Logo

Flavourtec is een gerenommeerde e-liquidfabrikant, die uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. De American Stars serie van Flavourtec is gespecialiseerd in eigenzinnige, aparte smaken die u bij andere producenten niet snel zal tegen komen. U kan het zo gek niet bedenken of Flavourtec heeft er een liquid van.

American stars

SMAKEN:

 1. Tabak: Easy Rider, Red Indiana*, R2Y2*
 2. Fruit: Blue Magic, Peach’s Peaches, Mr Melon, Milky Moooo, Strawberry Fields Forever*, Big Swapple*, Jamaican Fruits*
 3. Overig: Nutty Buddy Cookie, Honey Hornet, Blueberry cheesecake*, Strawberry cheesecake*

 

Merk

Flavourtec (American Stars lijn)

Gemaakt in

Europa

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0 mg, 3mg*, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10ml

Verhouding

45%PG / 30%VG

 

makering BeLiquid
BE Liquid Logo

BeLiquid is een zeer betaalbaar merk e-liquids, dat ondanks de lage instapprijs toch voldoet aan alle hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en verpakking.

 

SMAKEN:

 1. Tabak: M Tobacco, C Tobacco
 2. Menthol: Menthol, Ice Mint
 3. Fruit: Kers, Red Aster, Pinkman*, Heisenberg, Appel, Aardbei, Framboos*, Fruit Shake
 4. Overig: Arlequin, Barbe-a-papa, Caramel Beurre Sale, Violette, Cupcake*

 

Merk

BeLiquid

Gemaakt in

Europa

Verkrijgbare nicotinegehaltes

0 mg*, 3mg, 6mg en 12 mg

Verkrijgbare inhoud

10ml

Verhouding

50%PG / 50%VG

 

* = beschikbaar op bestelling

 

Een leuk weetje is, dat je de smaken en verschillende nicotinegehaltes ook met elkaar kan mengen. Dus wil je een vleugje vanille of menthol toevoegen aan je liquid met tabak smaak. 

Vapor vloeistof voor Elektronische sigaretten is verkrijgbaar in verschillende verhoudingen PG/VG. PG is de afkorting voor “Propyleen Glycol”, dit is een natuurlijke stof die zorgt voor hetzelfde gevoel in de keel als bij het roken van een sigaret, ook wel de keelhit genoemd. In de PG vloeistof worden eveneens de smaken van E-liquid opgenomen en omgezet in damp bij het elektronisch roken.

VG, eveneens een natuurlijke stof is de afkorting voor “Vegetable Glycerine”. Deze zwakt de keelhit iets af, zodat deze niet te sterk wordt en zorgt ervoor dat je e-sigaret een ronde volle damp produceert. Het is de combinatie van bovenstaande 2 stoffen die er voor zorgt dat de damp die uit de elektronische sigaret komt nauw aanleunt bij die van een sigaret maar dan zonder de schadelijke stoffen teer en koolstomonoxide.


E-liquids zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende verhoudingen PG/VG. De meest voorkomende verhouding is 70%PG en 30%VG. Maar er zijn ook E-liquids verkrijgbaar met 50%PG en 50%VG en zelfs met de verhouding 100% VG. Deze laatste kan weliswaar niet met alle elektronische sigaretten gedampt worden omdat deze vloeistof stropiger van aard is.

We bieden in onze winkel een uitgebreid assortiment aan van Millers Silverline. Deze E-liquids hebben de verhouding 70%PG en 30%VG en zijn de ideale instap E-liquids voor elke beginnende damper, maar blijven ook elke ervaren damper bekoren. Millers Silverline typeert zich door het leveren van een uitzonderlijke hoge kwaliteit tegen een heel aantrekkelijk prijskaartje.

U kan bij ons ook terecht voor de volledige Millers Chromeline. In deze lijn vinden we een tiental verfijnde smaken terug met een PG/VG ratio van 50/50. Deze liquids produceren meer damp en hebben een zachtere throat hit.

E-liquids zijn ook verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.
Deze zijn verdeeld over 5 niveaus en kunnen onderstaande overeenstemming vinden met sigaretten:

 • 0mg: Nicotinevrij
 • 3mg: zeer lichte sigaret
 • 6mg: lichte sigaret, blonde shag
 • 12mg: gewone sigaret, stevige shag
 • 18mg: zwaardere sigaret, zwaardere shag

De overstap van gewone sigaretten naar dampen met een elektronische sigaret kan ook een hulpmiddel zijn om te stoppen met roken en uiteindelijk ook met dampen. Wanneer je wilt stoppen met roken door middel van de elektronische sigaret adviseren we beide producten niet naast elkaar te gebruiken en dus de gewone sigaretten links te laten liggen. Voor personen die pas overstappen is het belangrijk niet ineens voor de nicotinevrije variant te kiezen. Maar een E-liquid te kiezen die in overeenstemming is met uw rookgedrag. Onderstaande regels zijn niet bepalend, maar kunnen wel gebruikt worden als richtlijn voor het zoeken naar het juiste nicotinegehalte. Onze verkopers kunnen u bovendien mee helpen in het uitzoeken van een E-liquid die van smaak het dichtste aanleunt bij uw vertrouwde sigarettenmerk.

Als u een shag roker bent, sigaretten rookt zonder filter of een stevige roker bent van meer dan 30 sigaretten per dag, dan kan je best opteren van de variant van 12mg nicotine en in sommige gevallen die van 18mg nicotine.
Als u een gemiddeld roker bent van gewone sigaretten en dus een +- 20 sigaretten per dag rookt, kan u best kiezen voor de variant met 12 mg nicotine.

Als u minder rookt of lichte sigaretten rookt, zal u een E-liquid met 3mg of 6mg nicotine prefereren.

In onze winkel vindt u ook een klein gamma aan elektronische sigaretten met bijhorende coils en clearomizers. Zoals u van ons gewoon bent, geven wij een fikse korting op de verkoopadviesprijs en zijn zowel de onderdelen als de elektronische sigaret bij ons een stuk goedkoper.