SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!


VESPA SCOOTERVERHUUR
www.boalsebrommers.nlBoalse Brommers is gevestigd in de gemeente Baarle-Hertog / Baarle-Nassau op een half uurtje rijden van Breda en Tilburg en slechts een kwartier van Turnhout en Hoogstraten. Ons scooterverhuurbedrijf is hierdoor de ideale uitvalsbasis bij uitstek om onze prachtige grensstreek met zijn ver uitgestrekte Brabantse vlaktes en typisch Kempische landschap te gaan verkennen met een echte Vespa scooter. Ga eindeloos vaak over de grens.

Ons Vespa verhuurbedrijf voor de Kempen en Noord-Brabant beschikt over een viertal scooters, welke gehuurd kunnen worden met een "all in" formule. Scooter, bestuurder, passagier, helmen, gps, brandstof, verzekering en "goed weer garantie" zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Een Vespa scooter huren doe je dus best bij Boalse Brommers!

Heb je geen zin om zelf een route uit te stippelen om eens heerlijk te gaan toeren? Geen probleem, wie bij ons een Vespa huurt krijgt daarbij ook een GPS met enkele voorgeprogrammeerde routes. Super handig voor dagje echt zorgeloos scooter rijden. Ben je toch je eigen weg opgegaan? Met één druk op de knop brengt onze GPS je weer op de locatie van Boalse Brommers.

Veel aandacht is uitgegaan naar de selectie van de scooters voor de verhuur. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Vespa Primavera, een zeer wendbare scooter uit het gamma van Piaggio met een lage zitpositie om eenvoudig op en af te kunnen stappen. Alle brommers hebben een 50cc motor en halen maximaal 45 km/u. Doordat ze voorzien van automatische versnelling hoef je bovendien niet te schakelen maar enkel gas te geven en te remmen. Hierdoor kunnen de meeste na een paar rondjes vlot rijden.

Wil je eens kennis maken met de unieke ervaring van het scooter rijden dan kan je een reservatie maken op boalsebrommers.nl Door de aangeboden "goed weer garantie" is er in elk geval niets meer om je zorgen over te maken.

TOT SNEL BIJ BOALSE BROMMERS!