SHAG & SIGARETTEN AAN BELGISCHE PRIJZEN!

Welkom op de website van het tabakshoekje - Shag, sigaretten, E-liquids, wegwerp vapes en nog veel meer!


SHAG EN SIGARETTEN IN BELGIË HALEN AAN BELGISCHE PRIJZEN! We hebben ook een ruime keuze aan E-liquids en disposables (wegwerpsigaretten)!

Het Tabakshoekje is een Belgische rookwaren winkel gelegen in de gemeente Baarle-Hertog / Baarle-Nassau op de grens van België-Nederland. Onze tabak speciaalzaak is volledig toegespitst op de verkoop van shag, tabak, sigaretten, E liquids, disposables en alle bijhorende rokersbenodigdheden. Bovendien zijn tabakswaren in België vaak goedkoper dan in ons buurland Nederland. Het is ook mogelijk tabak in grotere hoeveelheden aan te kopen. Zo bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan van potten en emmers volume tabak/sigarettentabak. Deze grotere volumes zijn vaak voordeliger dan de kleinere verpakkingen, waardoor u naast het accijnsverschil nog meer prijsvoordeel doet. U kan bij ons ook terecht voor hulzen en diverse hulzenstoppers zodat u zelf uw eigen sigaretten kan maken!
 

Op onze website vindt u ons volledige assortiment terug. Wilt u zeker zijn dat uw merk voldoende op voorraad is, geef dan tenminste 3 werkdagen op voorhand uw bestelling door via e-mail of telefoon, dan leggen wij uw bestelling klaar voor u. Vindt u op de website toch niet wat u zoekt, neem dan gerust even contact op. Wij kunnen uw product dan bestellen voor u.

Per post verzenden is niet mogelijk!


Een greep uit onze shag & sigaretten merken welke u in België goedkoper kan kopen:
Van Nelle, Drum, Brandaris, Zilver, Samson, Pall Mall, Look Out, Texas, Chesterfield, Marlboro, Kent, JPS, L&M, Lucky Strike, Winston, Rancho, Camel, Arbo, Lucky Strike, Elixyr, Gauloises, ...

 


Tabakshoekje


Onze tabakswinkel is gevestigd in de gezellige enclavegemeente Baarle-Hertog en vormt samen met de gemeente Baarle-Nassau een trekpleister voor toeristen vanuit heel België en Nederland.
De gemeente Baarle-Hertog is als het ware een klein stukje België in Nederland, op slechts 20 minuten rijden van Breda en Tilburg.

Omdat de tabakszaak in België gelegen is, verkopen wij onze shag en sigaretten dus aan Belgische prijzen, en dat loont!

 


Prijzen Sigaretten, Shag en Tabak


Als u kijkt naar de prijs van een pakje sigaretten, kijk u ook best altijd even naar de inhoud. In België bevatten sigarettenpakjes vaak 1 tot 2 sigaretten meer dan in Nederland (ook al is de naam hetzelfde "S, M, L, XL, XXL"). Vaak is de prijs ook nog goedkoper! 

Hetzelfde geldt voor een pakje shag. In België zit in bijna alle builtjes roltabak 50 gram. In de Nederlandse variant daarentegen zit vaak maar 40 gram. Op het eerste zicht zal het pakje uit België dus niet goedkoper blijken, maar niets is minder waar, je hebt als het ware voor dezelfde prijs 20% meer tabak.


Online Bestellen


We krijgen vaak de vraag of het bij ons mogelijk is sigaretten, shag of emmers tabak online te bestellen en te laten verzenden. Helaas is verzenden van tabakswaren in België bij wet verboden. Wilt u overschakelen naar een goedkoper merk dat aanleunt bij de vertrouwde smaak van uw premium brand. Onze medewerkers maken u mee wegwijs in het doolhof van vele verschillende tabaksmerken.

Op onze website vindt u ons volledige assortiment terug. Wilt u zeker zijn dat uw merk voldoende op voorraad is, geef dan tenminste 3 werkdagen op voorhand uw bestelling door via e-mail of telefoon, dan leggen wij uw bestelling klaar voor u. Vindt u op de website toch niet wat u zoekt, neem dan gerust even met ons contact op. Wij kunnen mogelijk het product dan voor u bestellen bij onze leverancier.

Sinds enige tijd mogen er geen vermeldingen meer geplaats worden zoals “Medium Sigaretten”, “Light Sigaretten”, “Halfzware shag”, “lichte shag” en dan biedt een tabak speciaalzaak zoals het tabakshoekje de uitkomst. Bij ons krijgt u nog uitleg, zodat u tevreden en met het gewenste product weer huiswaarts kan keren.


E-Smoke


Het tabakshoekje biedt een zeer uitgebreid assortiment aan van E-Liquids, wegwerp vapes, E-sigaretten en bijhorende coils, tanks, (voorgevulde) pods,...

De producten zijn scherp geprijsd en u wordt telkens met een glimlach verder geholpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, krijgen startende dampers professioneel advies.

Wij werken samen met meerdere groothandels, wat ons in staat stelt om veel te kunnen verkrijgen. We kunnen natuurlijk niet alles in de winkel aanbieden maar veel producten zijn wel bestelbaar. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende E-liquids, E-Pods en disposables (wegwerp vapes) die we kunnen bestellen bij de groothandel. Als u zeker wil zijn dat een bepaald merk, smaak of nicotinegehalte (voldoende) op voorraad is, dan raden wij aan om via mail even contact op te nemen. 

Als u op zoek bent naar een product dat niet in de prijslijsten staan, mag u ook altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Het verzenden van E-smoke producten is verboden in België, daardoor kunnen wij geen producten verzenden. Deze kunnen enkel opgehaald worden in onze winkel te Baarle-Hertog. 


Ons Assortiment


Onze website was één van de eerste in België die inspeelde op de prangende vragen van de Nederlanders.

 • Wat kost tabak/shag in België?
 • Zijn sigaretten goedkoper in België?
 • Wat is de prijs van potten en emmers tabak?
 • Welk merk is het goedkoopste?


Op onze website vindt u een duidelijk overzicht met de inhoud en prijs van elk product. Ook is het mogelijk om de prijzen van verschillende merken met elkaar vergelijken! Om dit mogelijk te maken hebben we nog een extra kolom aan de prijslijst toegevoegd met de prijs per kilogram tabak en per 200 sigaretten.

Een greep uit ons assortiment shag en sigaretten welke u in België goedkoper kan kopen:

 • Van Nelle
 • Drum
 • Brandaris
 • Zilver
 • Samson
 • Pall Mall
 • Look Out
 • Texas
 • Arbo
 • Chesterfield
 • Marlboro
 • Kent
 • JPS
 • L&M
 • Camel
 • Lucky strike
 • Winston
 • Elixyr
 • Gauloises

Onderverdeling Tabak


Losse tabak kunnen we onderverdelen in 3 groepen.

RYO: Roll your own
Roltabak, vochtigere tabak vaak verpakt in een shagbuiltje maar ook verkrijgbaar in grotere bussen of potten. Deze tabak is geschikt voor het rollen/draaien van een shagje.

MYO: Make your own
Iets mindere vochtige tabak dan de roltabak welke geschikt is voor het maken van sigaretten met bijhorende hulzenstopper en hulzen. Deze tabak is langer van snede en iets vochtiger van structuur dan de onderstaande volume tabak. Sigaretten die gemaakt worden met MYO tabak, geven je een langer rookmoment dan deze gemaakt met volumetabak.

VT: Volume tabak
Drogere geblazen tabak welke groffer is van snede en speciaal werd ontwikkeld voor het maken van sigaretten met bijhorende hulzenstopper en hulzen. Deze tabak is de goedkoopste variant om sigaretten mee te maken, maar geeft een korter rookmoment dan sigaretten gemaakt met MYO tabak.


Zelf sigaretten maken


Een pakje sigaretten in de winkel kopen is meestal erg duur en wordt elk jaar alleen maar duurder en duurder. Goedkope sigaretten zijn bijna nergens meer te verkrijgen, terwijl veel mensen ernaar op zoek zijn. Helemaal stoppen met roken zou natuurlijk het allergoedkoopste zijn, maar dit is voor veel rokers vaak geen optie.

Zelf uw eigen sigaretten maken is  dan ook een stuk voordeliger, zonder in te leveren op de smaak en kwaliteit van uw huidige sigaretten uit de winkel. 

Voor het zelf maken van goedkope sigaretten heeft u slechts drie dingen nodig:

 • (volume)Tabak
 • Sigarettenmachine of hulzenstopper
 • Hulzen

Het tabakshoekje heeft een ruim assortiment aan potten en emmers MYO tabak en Volumetabak van veel verschillende (sigaretten) merken zoals Marlboro, L&m, Camel, Winston, JPS,... Met behulp van hulzen en een sigarettenmachine kan u dan zelf uw eigen goedkope (merk) sigaretten maken!

Als u uw eigen sigaretten heeft gemaakt, is het verstandig deze goed te verpakken zodat ze niet kapot gaan. Heeft u ons uitgebreide assortiment met sigarettendoosjes al gezien? Hier kunt u uw zelfgemaakte sigaretten in opbergen. Ze zijn beschikbaar in tal van kleuren, formaten en prints!

 


Huismerk


“Tabakshoekje Zwaar” (zware shag) en "Tabakshoekje Half Zwaar" (halfzware shag) = ons eigen goedkope shagmerk!


Vanaf heden hebben wij ook ons eigen huismerk tabak. Deze eersteklas kwaliteitstabak is nu beschikbaar in zowel zwaar als halfzwaar en dit aan een zeer voordelige prijs. Een mooie lang gesneden, dradige, donkere tabak zonder nerf. Omdat de tabak is gesneden zonder nerf heeft u minder gruis op het einde van het builtje shag en dat scheelt weer euro’s. De stijl is perfect afgestemd op de Nederlandse smaakbeleving.